Snart är det dax igen

Sommar i antågande

Det har varit vår och försommaren. En försommar som mest liknat högsommar. Tulpanerna har blommat ut, liksom äppelblommen. Torkan färgar gräset gult, men man får passa på att njuta av värmen.

Snart är det Loppisdax

Nu är det mindre än en månad kvar tills vi ska öppna loppis igen. En månad om året är lagom för oss. Vi räknar med att slå upp dörrarna lördagen den 30 juni och ha öppet alla dagar mellan 10.00 och 17.00 tills vi stänger den sista juli.

Nytt

Mycket nytt har kommit till på grund av en pågående försäljning av en släktings hus. Tänk så mycket det kan finnas på en vind.  Och så rotar vi i egna garderober, skåp och uthus. Dessutom kommer bekanta ibland med en kartong prylar de hittat när de städat skrubbarna därhemma. Bättre på loppis än i soptunnan.

Vi ses snart

snart

snart