Tiden går fort

Vi har redan, plötsligt, haft öppet vårt loppis i tio (10) dagar.

Tiden går så fort när man har trevligt.

Och det är tvivsamt att ha ett loppis som är öppet en månad om året. Sedan har vi elva månader semester. Här ute på landet kan det ibland kännas lite tomt och ensamt. Nu kommer det gäster (kunder) som tittar in och ser sig om bland alla prylar. De kanske inte köper något, men vad gör det. Har de bara tid att titta och prata en stund, så kan det räcka. Några sätter sig ner och tar en kopp kaffe och bubblar och pratar.

Och sommarmånaden Juli far i väg med en ryslig fart.

Men visst har vi sålt en del prylar. Kryddburkarna härintill har stått här i 10 år, och så plötsligt såldes de i år.
Och så kom en kund och ville köpa backen som skivorna står i, och man vill ju inte vara omöjlig, så nu är den borta och skivorna har fått en ståltrådskorg. Orbison-plattan är också väck. Vi har också sålt bilradion och "Kumlalådan" (se nedan) samt en del annat.

tiden
tiden